0

Cum comand/Cum platesc

Folosind meniul prinicipal, navigati prin categoriile de produse pentru a selecta produsele pe care doriti sa le achizitionati. Adaugati apoi în cos, produsele dorite prin apasare butonului ADAUGA IN COS. La final, aveti posibilitatea de a revedea lista articolelor pentru a verifica daca acestea corespund dorintelor dumneavoastra si pentru a calcula suma totala a comenzii apasand pe butonul "Coș de cumpărături". Apasati butonul COMANDA, si ca utilizator inregristrat selectati optiunile pentru finalizarea comenzii si gata, ca utilizator neinregistrat urmati urmatori pasi:

Pasul 1. Opțiuni pentru finalizarea comenzii

Selectati cum doriti sa lansati comanda ( Înregistrează cont nou / Comandă fără cont / Cont existent), inregistrand un cont nou va fi mai usor sa lansati urmatoarele comenzi.

Pasul 2. Detalii despre cont și facturare

Completati formularul din pagina cu datele dumneavoastra personale. Nu uitati sa adaugati o adresa de e-mail si un numar de telefon la care va putem contacta. Codul postal al dumneavostra il puteti gasi dand un click AICI .

Pasul 3. Selectati adresa de livrare

Acest camp il completati doar daca doriti livrarea la alta adresa decat cea specificata la pasul 2, puteti modifica acest camp printr-un click pe butonul modifica din dreapta paginii.

Pasul 4.Metoda de livrare

Aveti posibilitatea de a selecta modalitatea de livrare care va avantajeaza cel mai mult:


Pasul 5. Metoda de plată

Selectati modul de plata pe care il doriti:

  • ramburs: plata se face doar la primirea coletului.
  • prin PlatiOnline*

Pasul 6. Confirmarea comenzii

Va rugam sa verificati inca odata cu atentie produsele comandate, iar daca totul este in ordine apasati butonul CONFIRMARE COMANDA.


*Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.


Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele GADental.